Werken bij Avenzis

Werken bij Avenzis
Werken bij Avenzis is bouwen aan je toekomst. Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken, verder te leren en wil je jouw kwaliteiten optimaal inzetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen streven we naar het hoogst haalbare op basis van jouw werkervaring en opleidingsniveau en zoeken hierbij passende projecten / opdrachtgevers. We kennen de talenten en wensen van onze medewerkers, zodat we de optimale match kunnen maken met onze opdrachtgevers.

Werkwijze
Onze kernwaarden ‘open, transparant en betrouwbaar’ staan centraal in onze werkwijze. We vinden het belangrijk om snel te communiceren en daarom nemen we altijd binnen drie dagen contact met je op als je op een vacature reageert. Op basis van jouw ambitie, CV en talent kijken we tijdens een persoonlijke gesprek wat het beste bij je past. Geen geschikte vacature? Geen probleem. Stuur gerust een open sollicitatie en we kijken samen welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Detachering, Uitzending, Werving & Selectie en Detavast
Via Avenzis ga je op basis van detachering, uitzending, werving & selectie of detavast aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. We hebben opdrachten verspreid door heel Nederland in de Installatietechniek, Elektrotechniek, Infratechniek en Werktuigbouwkunde.

Bekijk alle vacatures.

Het laatste nieuws en ontwikkelingen...

Heb je vragen?

Stel ze eenvoudig en snel. Dat kan door te bellen naar: 085 - 01 60 770 of chat met onze adviseur.

Start chat