Onze aanpak

Onze aanpak
Samen gaan we op zoek naar de baan die past bij jou. Zodat je je ambities waar kunt maken en verder kunt groeien op de arbeidsmarkt. Persoonlijk contact vinden we hierbij erg belangrijk. Niet alleen het werk staat centraal, maar juist ook jij als persoon. We brengen je in contact met interessante opdrachtgevers zodat je aan de slag kunt bij jouw perfecte baan.

Werkwijze
Snelheid en open communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom nemen we altijd binnen twee dagen contact met je op wanneer je reageert op een vacature. Zo weet je snel wat we voor jou kunnen betekenen. Nadat we contact met jou hebben opgenomen kom je bij ons op gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt een vaste contactpersoon die jou verder helpt. Heb je vragen over de baan of het proces? Ook dan kun je altijd contact opnemen met jouw contactpersoon.

Detachering, Uitzending, Werving & Selectie en Detavast
Via Avenzis ga je op basis van detachering, uitzending, werving & selectie of detavast aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. We hebben opdrachten verspreid door heel Nederland in de Installatietechniek, Elektrotechniek, Infratechniek en Werktuigbouwkunde.

Naar de vacatures.

Het laatste nieuws en ontwikkelingen...

Heb je vragen?

Stel ze eenvoudig en snel. Dat kan door te bellen naar: 085 - 01 60 770 of chat met onze adviseur.

Start chat