Disclaimer

Disclaimer
Aan de website van Avenzis – www.avenzis.nl – wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie te verstrekken. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kan je via info@avenzis.nl aan ons kenbaar maken. Ook als u meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden dan vernemen wij dit natuurlijk graag van u.

De inhoud en de ontwikkeling van de website en de disclaimer is constant aan verandering onderhevig en kan wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Avenzis.

Aansprakelijkheid
Aan de informatie op deze website van Avenzis kunnen geen rechten worden ontleend en Avenzis neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie. Ook voor de opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derde, tarieven en type- en ontwikkelingsfouten, kan Avenzis nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
De website en de inhoud van de website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom van Avenzis. Niets uit de website van Avenzis mag verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen worden, zonder schriftelijke toestemming van Avenzis. Er kunnen beelden en of foto’s op de website van Avenzis getoond worden die onder het auteursrecht van de relatie van Avenzis vallen.

Het laatste nieuws en ontwikkelingen...

Heb je vragen?

Stel ze eenvoudig en snel. Dat kan door te bellen naar: 085 - 01 60 770 of chat met onze adviseur.

Start chat